Egyptian wonder

Egyptian Wonder - Nog maar enkele te bestellen!!

Egyptian Wonder is een product vervaardigd van woestijnzand uit Egypte. Miljoenen jaren geleden was die woestijn een oceaan. Deze is opgedroogd en woestijn geworden.  Egyptian Wonder-poeder is één kleur en heeft de kleur van de woestijn. Omdat het vroeger oceaan is geweest bestaat het woestijnzand uit plankton met zoutkristallen (mineralen). Daarom is de werking van woestijnzand anders dan alle andere poeders, foundations en vloeibare make-up. Dit woestijnzand past zich aan de zuurgraad van de huid aan (zoals pigment in de huid). Iedereen heeft een andere zuurgraad dus bij iedereen kleurt het anders op. De kleur is daardoor altijd passend bij jou huid.

Egyptian Wonder ziet er natuurlijk uit, als een dagje in de zon gezeten en trekt niet in de poriën en rimpels. De huid kan blijven ademen, transpireren en u kunt er mee in de zon zitten. U wordt dan toch lekker bruin. Ook geschikt voor armen, benen en de rest van het lichaam. Couperose, ouderdomsvlekken, acne en sproeten kunt u gemakkelijk camoufleren. 

De lipstick van Egyptian Wonder past zich ook aan de zuurgraad van de lippen aan. De kleur van de lippen wordt versterkt en blijft de hele dag zitten. De kleur is met de Lipstick van Egyptian Wonder bij iedereen anders en voelt net als bij de poeder aan als een normale huid. Lipstick kan het best worden verwijderd met een beetje tandpasta of make-up remover.

 


 

 

  • Poederdoos met Borstel
    Poederdoos met Borstel

    EGYPTIAN WONDER POEDERDOOS NOG MAAR ENKELE TE BESTELLEN!!

    Veeg het liefst maar één keer met de borstel in de Egyptian Wonder poederdoos. Tik af en breng het eerst aan op de jukbeenderen. Daarna het voorhoofd, kin, decolleté en…

    € 11,50 € 10,00
© 2014 - 2021 Studio Stim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel