Gloss

 

Een lipgloss maakt de lippen heel speciaal.
Kryolan HD Gloss voor een bijzondere glans, een gloss voor dagelijks gebruik of juist één met met glitter voor een heel speciaal feest. Deze gloss laat de lippen voller lijken. HDgloss heeft ook speciale glanspigmenten en verzorgende ingrediënten.

Kryolan Lip Emphasizer bevat speciale ingrediënten die de bloedtoevoer naar de lippen stimuleren. Lipgloss die de lippen voller er uit laat zien. Bevat verzorgende ingrediënten.

Kryolan Lip Stain zorgt voor een zeer langdurige en intensieve kleuring van de lippen, is veegvast en vochtbestendig. Wel eerst goed laten drogen. Voelt prettig aan. Met een klein beetje High Gloss Crystal rose maakt u de Lip Stain glanzend.

Lip Gloss met Applicator De kers op de taart! Deze transparante lipgloss zorgt er voor dat uw lipstick gaat glanzen. Of kies voor iets spectaculaires de gloss met glitters.

 

 • Lip gloss
  Lip gloss

  Deze lipgloss is vloeibaar en heeft een sponsapplicator om gemakkelijk aan te brengen. Met deze gloss de make-up helemaal af. De standaardgloss geeft de lipstick een doorschijnende glans terwijl de glittergloss er iets zeer…

  € 10,60
 • HD Lipgloss
  HD Lipgloss

  Kryolan High gloss brilliant lip shine zorgt voor vollere lippen en geeft een zeer speciale glans. Bevat verzorgende ingrediënten en speciale glanspigmenten. Verkrijgbaar in 12 trendy kleuren.

  apricot butterfly catwalk crystal…

  € 19,05
 • Lip Emphasizer
  Lip Emphasizer

  Lip EmphasizerLip Emphasizer heeft een stimulerend effect op de bloedtoevoer door speciale ingrediënten waardoor de lippen er voller uit zien. Bevat verzorgende ingrediënten en heeft een neurtaal roze tint.4ml.

  € 18,80
 • Lip 'n Cheek
  Lip 'n Cheek

  Lip 'n cheek is zowel geschikt voor de lippen als voor de wangen. Lip 'n cheek geeft een suptiele kleur en blijft de hele dag zitten. Lip 'n cheek is watervast.

  € 12,50
© 2014 - 2023 Studio Stim | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel